Karuselli

perjantai 23. joulukuuta 2016

Hyvää joulua bilepalautteen kera

Bileistä tullutta palautetta oli todella antoisaa lukea. 

Jos ajatellaan tullutta palautetta, niin olihan se kaikin puolin kiittävää.

Porukkaa oli todella hyvin liikenteessä. Juttelin baarin ihmisten kanssa jälkikäteen, niin heillä oli se käsitys, että meitä on täytynyt olla 150 asiakkaan huitteissa paikan päällä. Alkuperäinen arvio n. 120 bilettäjästä siis toteutui ainakin. Hyvä me ja kiitos luottamuksesta. 

Bilepaikan toimivuus nousi tähän astisista mestoista ykköseksi. Aiemmissa on ollut omat puolensa, mutta tässä ilmeisesti kokonaisuus oli parempi. Ihmisten verkottuminen pystybaarissa oli helppoa ja koska lähes kaikki paikalla olleet olivat Jasulaisia, niin homma rokkasi hienosti. Kritiikkiäkin paikasta tuli. Joku ei tykännyt tungoksesta ja jollekin musa soi liian lujaa. Musaan voidaan seuraavalla kerralla vaikuttaa, mutta sen osaltahan ravintola peilaa aina siihen, että miten juhlijoiden mekkala lisääntyy, niin volumella peitetään sitten melua! :D

Valitettavasti ennakkoon kuviteltu hyvä ajatukseni Gang Bangistä meni pieleen. Siinä vaiheessa kun asiaa pyrin edistämään valkoisessa pöydässä porukkaa oli niin paljon paikalla, että GB:t jäi jengiltä huomaamatta. Seuraavaksi kerraksi pitänee hankkia GB-T-paita tai ruusuke ranteeseen kaikille niille joita GB kiinnostaa. :)

Sitten kun ajatellaan Hotellin ja bilepaikan yhdistämistä, niin siitä tuli melko täydet pisteet. Kulkuyhteydet saivat kiitosta ja aamupalasta tykättiin suuresti. 

Mitä sitten illan antiin kaikkineen, niin varmasti oli niitä jotka jäivät nuolemaan näppejään, mutta kyllähän palautteen perusteella ihmiset ovat päässeet nauttimaan mitä erilaisimmista kimpoista. Taisin itsekin treffata muutamat juhlijat ja myönnän olleeni seuraavana päivänä väsynyt mutta onnellinen! Vai pitäisikö sanoa, naitu mutta onnellinen? :)

Iso osa sai juuri sitä mitä tulivat hakemaan, joten tästä on hyvä jatkaa ja odotella tulevia kesän bileitä.

Nautitaan sitä ennen talvesta!

Suudelmien täyteistä joulua kaikille - Olette iso ilo kun olette mukana!


t. Jasu








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti