Karuselli

lauantai 3. joulukuuta 2016

301

Aiempaan sähköpostiin viitaten!

3 kommenttia:

  1. Moikka! Olipa vain mahtava ilta! Bileet ylitti taas kaikki odotukset. Tavattiin myös sut, Jasu, kahteenkin otteeseen: ensin sisään tullessa ja myöhemmin ikkunan vieressä nurkkapöydässä. Oli kiva rupatella ;)

    Ilta eteni rattoisasti vanhoja tuttuja moikaten ja uusiin ihmisiin tutustuen. Yllätyimme hiukan saamamme huomion määrästä :)

    Pari tuntia bileisiin saapumisen jälkeen meille muodostui pieni porukka, johon kuului minun ja mieheni lisäksi yksi sinkkumies ja sinkkunainen. Tällä köörillä mentiin sitten hotellihuoneeseen touhuilemaan, ja meillä kaikilla oli niin mukavaa.. ;) Tosin ehdotuksia meille tuli muualtakin. Takaisin palattiin joskus puolen yön kieppeillä, meillä tytöillä tukat hiukan sekaisina :D Lopulta myös yhteystietoja vaihdettiin...

    Illan lopputulema oli kaikin puolin makein mahdollinen -siispä seuraavia bileitä odotellessa! Kiitokset isännälle :)

    VastaaPoista
  2. Huooh... Kiva työpäivä oli tänään kun joutui kävelemään jalat haarallaan :-).

    Meilläkin oli kyllä niin upea ilta/yö/aamu että ei voitu edes villeissä unelmissa kuvitella moista. Oltiin ensikertalaisina kaikinpuolin eli päästiin toteuttamaan unelmia parin kanssa ja loppuhuipennuksena kuningatar sai osallensa alamaisten käsittelyä niin, että posket loistivat vielä seuraavana aamunakin.

    Tunnelma oli juuri oikeanlainen ja keskustelun avaaminen oli helppoa ja luontevaa ihmisten kanssa. Ainoa mikä harmittaa on se, että olisi pitänyt tulla jo ajat sitten bileisiin mukaan. Jasun ohjeiden mukaan mentiin rohkeasti juttusille ja oltiin jututettavana, ja kas hommahan toimi! Kiitos illan osallistujille ja tietenkin Jasulle, tullaan varmasti uudelleen!

    VastaaPoista
  3. Eka kertaa bileissä ja tavattiin heti etkoilla todella ihana pariskunta ja päädytiin hyvin pian yhteisellä päätöksellä hotellihuoneeseen leikkimään seuraleikkejä. Parin tunnin päästä takaisin baariin nauttimaan tunnelmasta ja keräämään voimia. Yö vietetiin saman pariskunnan kanssa mukavissa merkeissä. Aamupalalla tavattiin taas sama pariskunta ja jotenkin vaan homma jatkui kivoissa merkeissä ennen kotiin paluuta.

    Yllätyttiin positiivisesti todella mukavasta tunnelmasta ja erittäin ihanista ja sosiaalisista ihmisistä. Aamupalalla saatiin vielä mukavia katseita ja kauniita hymyjä varsinkin viereisessä pöydässä istuneelta kauniilta naiselta.

    VastaaPoista