Karuselli

sunnuntai 19. kesäkuuta 2016

Kiitos on iso!

... ja kyllä kesäbileissä oli ollut kuulemma muutakin isoa liikenteessä! :D

Laittelen palautepyynnön bileistä sähköpostiin. Palautetta voi antaa kokemuksistaan suoraan tähän alle tai sitten sähköpostiin!

Terkuin, Kiitolllinen Jasu

6 kommenttia:

  1. Kiitos kokemuksesta vaikkei rohkeus näin ensikertalaisena oikein kaikkeen riittänytkään. Muutaman kanssa oli puhetta, että jos olisi pieni osallistumismaksu ja sillä saisi varattua jonkun tilan mihin ei muilla olisi asiaa niin saattaisi ehkä helpottaa meitä ujompia yksilöitä. Itse olin sinkkumiehenä liikenteessä ja törmäsin oikeastaan vaan pariskuntiin, mutta ehkä se oli omaa laiskuutta ja ujoutta, että ei uskaltanut mennä tyrkylle. Ehkäpä seuraavalla kerralla rohkeutta on enemmän. Kiitos ja hyvää kesää kaikille.

    VastaaPoista
  2. Kiitos aivan huikeista bileistä!! Aivan mahtava porukka oli kokoontunut illanviettoon ja kaikki olivat tosi hyvin mukana ja ystävällisiä! Olen sinkkumies ja olin mukana ensimmäistä (mutta tuskin viimeistä) kertaa ja avoimin mielin liikenteessä.

    Ilta alkoi ihan mukavasti jo etkoilla, jossa kahden muun herrasmiehen kanssa annettiin kyytiä kolmestaan todella mukavalle ja nalkäiselle naiselle. Kimppapanon jälkeen takasin baariin ja uutta matoa koukkuun...seuraavaksi olikin sinkkunaisen vuoro, jonka kanssa vetäydyttiin ihan kehden keskisiin puuhiin hotellille. Tämän jälkeen taas kimppailua, jossa mies katseli (naiden tietenkin itsekin ryhmän jäsentä) kun panin hänen vaimoa. Sitten vielä yksi sinkkunainen hotellille ja veto alkoikin olemaan lopussa! Huhhuh! Yökaveriksi vielä tyttö kainaloon ja aamulla vielä pariin otteeseen seksiä ja hyvillä mielin kotiin! Ilta oli täydellinen ja jään innolla odottamaan seuraavia bileitä! Kiitos järjestelyistä vielä kerran Jasulle ja kaikille mukana olleille mahtavasta seurasta!

    VastaaPoista
  3. Oli erittäin miellyttävä kokemus näin ensikertalaiselle sinkulle. Todella kohteliasta ja kunnioittavaa käytöstä sain kohdata. Imartelevaa oli se, ettei tarvinnut hetkeäkään viettää yksin vaan koko ajan oli mukavaa seuraa vaikka olisi yksin istahtanutkin. Miellyttävämpää näin on tutustella ihmisiin kuin vaikka baarissa. Kaikki muu mukava mitä sai kokea on siihen päälle suurta plussaa ;) Jäi hymy huulille. Seuraavan kerran sit tullaan mukaan uusien haaveiden kera :)

    VastaaPoista
  4. Mahtavaa tiistai huomenta Jasu

    Minullakin oli aivan huikea ilta (kun alun jännityksestä pääsi). Miten olikin
    rentouttavaa huomata että kaikki oli hyvin asiallisia vaikkakin pillut ja
    pippelit mielessä ja kaikki silmäili kaikkia erilailla kuin "normaali" baari-iltana.
    Omalta osalta ilta oli yliodotusten onnistunut! Sain niin mies kuin pariskunta
    seuraakin, juttu luisti, pieni demonstraatio näytetty ;) (josta seuranikin sain ;) ) ja aamulla jatkettu.
    sanat ei riitä kuvaamaan tätä iloisen mielen ja hyvän olon tunnetta!!
    (Ja nyt on jo tiistai!)

    On varmasti ollut pokeilla ihmettelemistä kun samat naamat ravaa eestaas baarin
    ja hotlan väliä :d

    Tulen uudestaan ;) Tämä pitää saada kokea toisenki kerran (ties vaikka näkyisi tuttuja) Kiitos kaikille ihanille mukana olijoille, <3


    VastaaPoista
  5. Kiitos kaikille bilettäjille :) Ensikertalaista sinkkunaista jännitti hieman alussa, mutta yksin ei onneksi tarvinnut jäädä. Tulen ehdottomasti toistekin. Sellainen vinkki sinkkumiehille tuleviin bileisiin, että muistathan, että myös nainen on tullut nauttimaan. Ainakin itse haluan tulla tyydytetyksi, en vain antaa iloisesti. Kännisiä pikapanoja saa lähipubistakin, mutta harvoin saa nauttia laadukkaasta seksistä avoimesti usean kumppanin kanssa - ja mikä parasta - kaikki kuta kuinkin selvin päin!

    VastaaPoista
  6. Kiitos Jasu hyvistä bileistä!

    Ekaa kertaa matkassa ja jo etkoilta siirryttiin hotellille kahden nuoremman miehen ja mukavan naisen kanssa tämän huoneeseen.

    En päässyt edes hotellista ulos kun törmäsin uuteen porukkaan jonka matkaan lähdin heidän huoneeseensa.

    Olin positiivisesti yllättynyt kuinka rentoa, siistiä ja mukavaa porukkaa bileissä oli :)

    Harmittaa kun jäi muutaman ihmisen kanssa yhteystiedot vaihtamatta, lähinnä etkojen pimun ja pariskunnan kanssa jossa nainen mustaan pukeutunut bbw blondi, tavattiin etkoilla pihalla savukkeella.

    Em. henkilöt tavoittaa minut Make79(at)outlook.com

    Kiitos vielä Jasu ja toivottavasti nähdään pikkujouluissa!

    VastaaPoista